Angel Eye Fluoriet
Angel Eye Fluoriet
Reviews | Review toevoegen

Angel Eye Fluoriet Angel Eye Fluoriet creatieve stroom spirituele rijken cholesterol lever tanden botten huid slijmvliezen griep dyslexie artritis reumatiek

Artikelnummer

1-1-20-h3 

€ 8,40
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Angel Eye Fluoriet

Deze prachtige Fluoriet uit Angola is overwegend geel/goud met dunne paarse banden erin. Angel Eye Fluoriet opent je creatieve stroom vanuit de hogere sferenrijken. Deze unieke steen geeft je toegang tot informatie uit de hogere spirituele rijken door je Gidsen, Engelen en leraren. De geel/gouden kleur vertegenwoordigt de zoektocht naar spirituele kennis en groei.
Angel Eye Fluoriet is een echt medelevenkristal van de hoogste orde. Het symboliseert altruïsme, zorgzaamheid en geven aan iedereen zonder enige verwachting. Angel Eye Fluoriet kan het licht dat zich in jou bevindt naar buiten brengen, de onvoorwaardelijke, liefhebbende en mededogende hogere, goddelijke energie. De paarse banden werken sterk openend op je hogere chakra;s en openen je kanaal voor Lichtmeesters, Gidsen en Engelen, maar ook naar je hartsverbinding. Er wordt gesuggereerd dat Fluoriet een van de krachtigste mentale genezers van de natuur is. Het is een uitstekende steen om bij je te hebben als je studeert. Angel Eye Fluoriet helpt je bij het vinden van duidelijkheid en een oplossing voor elke situatie. Hele goede steen voor healers, omdat hij helpt met de stroom van helende energie. Het kan ook helpen om de energie van andere stenen die in kristalroosters of kristalleggingsmethoden worden gebruikt, te verbeteren. Ook een hele goede steen voor in een groep of voor in een familie, omdat de steen een onvoorwaardelijke, liefdevolle energie van volledige acceptatie bevat, en om gemeenschappelijke doelen te verwezenlijken. Angel Eye Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief tegen elektromagnetische en computerstress. Bij genezing helpt het bij het verwijderen van negatieve energieën en alle soorten stress, geeft ondersteuning bij mentale stoornissen en het bevrijden van slechte gewoonten. Het reinigt, zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet in orde is. Dit is het beste kristal om chaos en wanorde te herstellen en geeft ondersteuning bij mentale stoornissen. Op fysiek niveau neutraliseert het giftige stoffen. Het werkt in op cholesterol en helpt de lever. Zeer goed voor de zonnevlecht, bij infecties, tanden, cellen, botten, huid, slijmvliezen, verkoudheid, griep en bij dyslexie. Geeft verlichting bij artritis en reumatiek.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews