Agaat geel
Agaat geel
0 Review | Review toevoegen
Gele Agaat uit India geeft zelfvertrouwen in nieuwe situaties en vertrouwen in je eigen gevoel. Deze aardende steen is een krachtige reiniger, vooral rondom de zonnevlecht. Hij geeft wilskracht en hel

Artikelnummer

1-7-35-h5

Gewicht   

0,007 KG

€ 7,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Agaat gele
Gele Agaat uit India geeft zelfvertrouwen in nieuwe situaties en vertrouwen in je eigen gevoel. Deze aardende steen is een krachtige reiniger, vooral rondom de zonnevlecht. Hij geeft wilskracht en helpt je om fysiek, emotioneel en intellectueel in balans te zijn. Het is een echt zonnetje die vreugde brengt en helpt om nieuwe projecten op te starten, om ideeën op aarde te zetten, maar ook om je dag met een mooie intentie te beginnen.
Deze heldergele stenen geven je een gevoel van vreugde en helpen je om in je kracht te gaan staan en daardoor enthousiast het leven te leven. Deze steen zorgt voor zelfacceptatie en meer te leren van je fouten uit het verleden. Ook bevordert hij een zuivere bewustzijnstoestand en geeft innerlijke ontspanning in je denken. Gele Agaat werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht. De steen helpt je om beter te concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Gele Agaat helpt bij innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt je met de eenheid van het leven. Agaat transformeert negatieve energieën. Gele Agaat werkt positief op de spijsvertering, de maag, bij voedselallergieën, ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en goed bij huidaandoeningen. Ook een fijne steen voor kinderen die last van spannings-buikpijnen of maagpijn hebben of frustraties ervaren, omdat ze zich niet begrepen voelen. De steen helpt om spanning van de maag en de buik los te laten. Deze steen stimuleert creativiteit en zou welvaart en geluk in ons leven versterken.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.