Opaal Chalcedoon
opaal chalcedoon
0 Reviews | Review toevoegen

De steen is ondersteunend bij rugpijn en andere pijnen. Ontgift goed voor het bloed en de nieren, versterkt de lever en het zenuwstelsel. Helpt je suikerspiegel te stabiliseren.

Artikelnummer

4-3-34-kn3 

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 7,20 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Opaal Chalcedoon
Deze bijzondere Opaal Chalcedoon wordt ook wel Chroom Opaal Chalcedoon genoemd. Hij werkt kalmerend en brengt je in balans na een heftige of traumatische ervaring. Het is een beschermende steen die je helpt om met situaties om te gaan waar je het moeilijk mee hebt.  Opaal Chalcedoon bevordert een vlotte, vriendelijke benadering van mensen en bevordert verdraagzaamheid zonder te oordelen, leert je dat mensen ‘anders’ mogen zijn. Opaal Chalcedoon zorgt voor sereniteit tijdens verwarrende situaties en helpt je te accepteren. Deze steen helpt je om open te staan voor veranderingen en tegelijk om in het “Nu” te leven. Mediteer met de steen als je het met een bepaalde situatie moeilijk hebt, hij laat je dan de zielsintentie achter deze ervaring zien. Dit helpt je te accepteren of zelfs te veranderen en weer verder te gaan. Opaal Chalcedoon vergroot je eigenwaarde en maakt je spontaan, ook helpt hij met alles wat transformatie nodig heeft. Hij kalmeert de gehele aura en werkt perfect voor het hartchakra. Deze liefdevolle steen is heel goed voor het hartchakra, helpt deze helen en vergroot het vermogen om lief te hebben. Hij brengt vrede in jouw wereld. Het is een Chroom Chalcedoon en spoortjes chroom helpen het lichaam met het opnemen en verwerken van glucose waardoor ook het metabolisme van vetten en proteïnen gereguleerd wordt. Als we ouder worden kunnen we ondersteuning bij de assimilatie van chroom gebruiken. Een manier om dit te doen is om de steen in contact met de huid te brengen, zodat een homeopatische resonantie plaats kan vinden. De steen is ondersteunend bij rugpijn en andere pijnen. Ontgift goed voor het bloed en de nieren, versterkt de lever en het zenuwstelsel. Helpt je suikerspiegel te stabiliseren.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten