fadenkwarts
fadenkwarts
0 Review | Review toevoegen
Faden betekend groeilijn of draad, deze staat symbool voor het “zilveren koord” dat bescherming biedt bij buitenlichamelijke reizen. Het is een hele krachtige helende steen van de kwartsfamilie die ee

Artikelnummer

2-1-14-5

Gewicht   

0,014 KG

€ 12,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Fadenkwarts
Faden betekend groeilijn of draad, deze staat symbool voor het “zilveren koord” dat bescherming biedt bij buitenlichamelijke reizen. Het is een hele krachtige helende steen van de kwartsfamilie die een zeer hoge vibratie bezit.
Mogelijk is Fadenkwarts zo geneeskrachtig omdat de steen zelf ‘gewond’ is geraakt (ooit gebroken en weer geheeld) tijdens hun groeiproces. In deze stenen is het patroon van helen heel sterk aanwezig. Door je op deze steen af te stemmen versterkt je het zelf-genezend vermogen van je lichaam. Een hele goede steen voor healers die hem als kristalinstrument kunnen gebruiken. Dit Kristal helpt je om een sterke verbinding tussen het fysieke zelf en de hogere zelf te maken. Deze positieve steen versterkt met zijn energie zelfhealing en persoonlijke groei. Door de hoge trilling van de steen is deze zeer geschikt voor bewustzijnsverruiming en geeft toegang tot werelden van hogere frequenties, zoals die van Engelen en Lichtmeesters. Fadenkwarts helpt bij energiebreuken, energielekken van het energieveld van je lichaam, hij helpt het repareren op het niveau van de etherische blauwdruk. Het stimuleert het auraveld en geeft deze nieuwe energie. Fadenkwarts is een krachtige fysieke healer die helpt bij botbreuken, scheurtjes in de spieren, ontkoppeling in het zenuwstelsel. Ondersteunt bij rugpijn.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.