Zwarte Koraal
Reviews | Review toevoegen

Zwarte Koraal regenereert en zuivert uit en is behulpzaam bij huidproblemen, puistjes, goed voor de interne organen en helpt bij het uitscheiden van gifstoffen. Het vibreert met getal 33.

Artikelnummer

4-2-2-kn1 

€ 12,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Zwart Koraal

Zwart Koraal uit Marokko is een calciumcarbonaat die met een zachte energie zowel negativiteit absorbeert en transformeert als je deze bij je draagt.
Zwart Koraal
Doordat koraal in water is gegroeid is het verbonden met emoties en werkt het vloeiend zodat het zich aanpast aan jouw energie. Dit mineraal maakt je creatiever en geeft rust in grote drukte. Het kan helpen bij mensen of kinderen die bang in het donker zijn. Zwart Koraal kan verborgen zaken aan het licht brengen en bevordert origineel denken. Hij brengt je in een meditatieve staat waarin je problemen onder ogen kunt zien en verwerken. Zwart Koraal regenereert en zuivert uit en is behulpzaam bij huidproblemen, puistjes, goed voor de interne organen en helpt bij het uitscheiden van gifstoffen. Het vibreert met getal 33. Koraal is gevoelig voor zuren en warm water, dus als je een hanger draagt, deze altijd afdoen tijdens het douchen

 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews