Gouden labradoriet (bytowniet)
Gouden labradoriet (bytowniet)
0 Reviews | Review toevoegen

nieren, de galblaas, de milt en voor de spijsvertering. Het reinigt en ontgift het lichaam. Ook behulpzaam bij bedplassen. bewustzijn in de kosmos vitaliteit uithoudingsvermogen helder denken zonnevle

Artikelnummer

1-5-19-h9 

€ 6,80
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Gouden Labradoriet Bytowniet

 
Gouden Labradoriet (of Bytowniet) werkt zeer krachtig op je zonnevlechtchakra en leert je om je kracht en wil op de juiste wijze te gebruiken. Deze steen is niet alleen verbonden met de energie van de zon, maar ook met de centrale zon van ons Universum, wat de thuisbasis, het spirituele centrum en de o
Als je mediteert en je verbindt met de Gouden Straal in gouden labradoriet kun je hiermee in contact komen en ook met de Engelen die hierbij horen en de muziek der sferen die vanuit dit domein klinkt. Hij geeft vreugde en kinderlijke speelsheid. Gouden Labradoriet brengt moed, vitaliteit, uithoudingsvermogen, helder denken, innerlijke kracht, mentale activiteit, spirituele focus en doelgerichtheid. Dit Kristal helpt je het Goddelijke Patroon van het leven te zien, kalmeert je emoties en helpt je acties te ondernemen, vooral als je de neiging hebt om dingen uit te stellen. Goed voor hen die onzeker zijn in nieuwe situaties. Bytowniet sterkt je zelfrespect maakt je talenten zichtbaar.
Gouden Labradoriet is goed voor de nieren, de galblaas, de milt en voor de spijsvertering. Het reinigt en ontgift het lichaam. Ook behulpzaam bij bedplassen.van bewustzijn in de kosmos is.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.