Watermeloentourmalijn
Watermeloentourmalijn 2 stuks
0 Reviews | Review toevoegen
Water meloen tourmalijn emotionele gebreken, verzacht oude pijn en is weldadig voor relaties. Dit heft eventuele weerstand tegen opnieuw ‘heel worden op. Hij bevordert het herstel van zenuwen,

Artikelnummer

3-5-3-kn5

Gewicht   

0,005 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 9,45 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Watermeloentourmalijn

Dit is een combinatie van groene en roze toermalijn, die met elkaar versmolten lijken te zijn. Vaak omhult de groene toermalijn de kern van roze toermalijn. Doordat groene en roze toermalijn besloten om samen te werken bezit deze steen een enorme liefdeskracht en heeft hij een diepe impact op je hartengroei en –schoonmaak.
Je kunt hem op elke chakra toepassen. Hij ontlaadt en werkt diepgaand helend. Dit is een superactivator van het hartchakra, verbindt deze met het hogere zelf en koestert liefde, tederheid en vriendschap. Hij helpt karmische stukjes, die je nog steeds belemmeren in je groei, of die een diepe pijn of verdriet veroorzaken op te lossen.
Deze steen leert je geduldig, tactvol en diplomatiek te zijn. Watermeloentoermalijn ondersteunt je ascensieprocessen tot op de hoogste niveaus door zijn enorme liefdesfrequenties. Hij geeft verlichting bij depressies en angsten en bevordert innerlijke zekerheid. Hij laat je situaties begrijpen en bedoelingen duidelijk verwoorden. Hij helpt bij emotionele gebreken, verzacht oude pijn en is weldadig voor relaties. Dit toermalijn heft eventuele weerstand tegen opnieuw ‘heel worden op. Hij bevordert het herstel van zenuwen, vooral bij verlammingen of multiple sclerose en is goed bij stress.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.