Vuursteen van West Kennet Long Barr
Vuursteen van West Kennet Long Barrow
0 Reviews | Review toevoegen

Vuursteen-van-West-Kennet-Long-Barrow voortplantingssysteem, cellulair geheugen, weefselherstel en de elasticiteit van de huid. bij depressie en dwangstoornissen. wratten, moedervlekken, rimpels, nier

Artikelnummer

3-4-4-kn7 

€ 1,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Vuursteen van West Kennet Long Barrow

Dicht bij Avebury en tegenover Silbury Hill ligt in Wiltshire, Engeland, één van de grootste en best bewaarde prehistorische begraafheuvels, genaamd West Kennet Long Barrow   Je kunt naar binnen gaan en 5 lege kamers bezoeken waarin sinds 3700 tot 2000 voor Christus mensen begraven zijn. Dit is een heilige, magische plek, volgepakt met geschiedenis, kennis en wijsheid. De bouwers hadden een diepgaande kennis van astronomie, heilige geometrie, aarde energieën en heilige geluiden. Ze geloofden dat ze contact met hun overleden voorouders konden blijven maken. West Kennet Long Barrow was niet alleen een graftombe, het was een overgangsplaats waar sjamanen konden reizen naar plaatsen van kennis en heling. Al vele eeuwen hebben sjamanen in trance hier reizen naar andere dimensies gemaakt en informatie van deze trancereizen met hun stammen gedeeld. Een hardnekkig gerucht is ook dat er een slapende draak in de Long Barrow woont. Vuursteen van West Kennet Long Barrow draagt de energie van deze heilige plaats.  Vuursteen welke oorspronkelijk zwart is, maar door verwering andere kleuren krijgt, wordt al lange tijd door volkeren als ‘heilig’ gezien. Volgens hen vergezelt hij de doden naar de volgende wereld en roept daarvoor gidsen aan. Hij beschermt ons en kaatst vloeken en bezweringen terug. Deze steen is een krachtige stabilisator en reiniger, hij maakt de geest scherp, snijdt weg wat niet meer nodig is en heft psychische blokkades op. Vuursteen werkt stabiliserend. Bij sjamanistische reizen of bij uittredingen zorgt hij ervoor dat je weer goed in je lichaam terugkomt en dat je je inzichten herinnert en dat je veranderingen in de aardse stof uit kunt voeren. Met scherven van vuursteen kun je etherische operaties uitvoeren. Deze steen is een zeer goede geleider van elektromagnetische energie. Hij is sterk verbonden met de aardse mannelijke mysteriën en heeft tegelijkertijd ook een krachtige band met de Aardemoeder. Hij is dus perfect voor overgangsrituelen voor vrouwen en helpt mannen contact te krijgen met hun vrouwelijke kwaliteiten. Vuursteen helpt bij pijn en ongemak en ondersteunt het voortplantingssysteem, cellulair geheugen, weefselherstel en de elasticiteit van de huid. Hij werkt ondersteunend bij depressie en dwangstoornissen. Ook goed bij wratten, moedervlekken, rimpels, nierstenen, gezwellen en bij kies- en rugpijn.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.