Versteend hout opaal
Versteend hout opaal
0 Reviews | Review toevoegen

Versteend houtopaal apathische, angstige en/of nerveuze mensen. Bij onverwachte gebeurtenissen geeft hij rust ook bij vastzittende emoties of verdriet om het verlies van een dierbare geeft hij steun.

Artikelnummer

5-3-33-kn4 

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 3,15 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Versteend houtopaal

Versteend houtopaal wordt ook wel geopaliseerd Versteend hout genoemd. Deze is gevonden in Australië. Versteend hout is fossiel hout waarbij alle organische componenten zij vervangen door mineralen. In het Engels wordt dit Petrified wood genoemd.
Versteend houtopaal heeft een rustige, liefdevolle en blije energie en is voor iedereen goed. Daarom is het een goede steen om zomaar aan iemand cadeau te doen. Het is een steen voor zieners en een steen van wijsheid. Hij versterkt de paranormale gaven en haalt de angst hieromtrent weg. Versteend houtopaal bevordert onze connectie met de aarde en vermindert heimwee. De steen geeft je het gevoel om altijd op de goede plek te zijn en je daar thuis te voelen. Versteend houtopaal bevordert een nuchtere houding, brengt concentratie en beheersing en helpt je dingen af te maken of af te sluiten. Hij is goed voor de stofwisseling en algehele doorstroming en is goed voor de aderen. Versteend hout werkt goed voor de botten en wervels en versoepelt bij stijfheid en zorgt voor een betere, stabiele houding. Verder is hij goed voor keel, oren, ogen, holtes, tanden, kiezen en werkt hij reinigend op de lever. Hij geeft ook daadkracht bij het afvallen. Dep de huid met een elixer van de steen als deze jeukerig of geïrriteerd is. Het is ook een talisman en amulet. Versteend hout laat je zien wie je bent en wat je mogelijkheden zijn en dat je daar ook gelukkig mee kunt zijn. Hij zet ook aan tot ondernemen. Hij is heel goed voor apathische, angstige en/of nerveuze mensen. Bij onverwachte gebeurtenissen geeft hij rust ook bij vastzittende emoties of verdriet om het verlies van een dierbare geeft hij steun.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten