Tektiet
Tektiet 50 GRAM
0 Reviews | Review toevoegen

Tektiet biomagnetische mantel om het lichaam. Brengt yin en yang in balans. Hij verlaagt koorts heeft een positieve invloed op de haarvaatjes en de bloedsomloop. De steen voorkomt de overdracht van zi

Artikelnummer

Tektiet 50 GRAM 

Gewicht   

0,050 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 8,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Dit is een voorbeeld zakje , dus de stenen kunnen iets verschillen van maat kleur en hoeveelheid 

Tektiet

Dit is een meteoriet die communicatie met andere werelden verbetert en spirituele groei stimuleert .Tektiet helpt om nare ervaringen los te laten, lessen uit het verleden te herinneren en oorzaken te transformeren. Hij helpt je inzien wie je werkelijk bent en bevordert je zelfacceptatie. Hij leert je je eigen ware zelf ontdekken en laat je inzien dat deze wereld van de derde dimensie slechts een illusie is die nodig is om te groeien in je eigen bewustzijn. Hij brengt chakra’s weer in balans en op het derde oog gelegd maakt het contact met andere dimensies, maar tevens verbindt hij je met de aarde. Hij brengt alles weer in balans en lijnt het met elkaar uit, opdat je weer completer mag worden in je eigen licht. Oude karmissche stukken en dingen waar je onbewust van bent worden hiertoe aangeraakt en geheeld. Soms gaat het om heel oude stukken van galactische levens op de sterren of andere planeten, waar je in een andersoortige levensvorm incarneerde. Deze steen verbindt die lichtdelen van jezelf, die in af gescheidenheid verbleven weer met jezelf, waardoor het makkelijker wordt je hogere licht uit te dragen en te belichamen in deze aardse incarnatie. Hij versterkt de biomagnetische mantel om het lichaam. Brengt yin en yang in balans. Hij verlaagt koorts en heeft een positieve invloed op de haarvaatjes en de bloedsomloop. De steen voorkomt de overdracht van ziekten.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten