Roze Haliet
Roze Haliet
Reviews | Review toevoegen

Roze-haliet Het verbetert de stofwisseling, het cellulair geheugen en heelt lichamelijk ongemak veroorzaakt door onopgeloste emotionele ervaringen.vasthouden van vocht, darmklachten, bipolaire stoorni

Artikelnummer

1-4-28 KN4 

€ 30,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 6
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

AFMETINGEN:   CA.  7 X 6 X 3.5 CM

Roze Haliet

Dit zoutkristal reinigt op fysiek en emotioneel niveau. De energie lijkt op rozenkwarts, maar dit kristal reinigt veel krachtiger de weefsels dan kwarts. Emotioneel heelt het oude, emotionele gewoontepatronen of helpt je deze los te laten.
Roze Haliet kalmeert het emotionele lichaam, beurt je op en haalt onzuiverheden uit de ziel of de etherische lichamen en schept innerlijke balans. Haliet helpt je je te laten leiden door je Hogere Zelf en biedt bescherming tegen negatieve energieën en hechting van entiteiten. Het helpt je te ontspannen en leuke dingen voor jezelf te doen, dus heel goed voor hen die altijd met anderen bezig zijn en moeite hebben om ‘nee’ te zeggen. Roze Haliet is een steen van helderheid, is goed bij verwarring, misleiding, twijfel en bij verlatingsangst. De energie van haliet helpt je om in je kracht te blijven en te vertellen wat je werkelijk wilt. Fysiek stimuleert het de meridianen, versterkt het acupunctuur en aardt het de healende eigenschappen van andere kristallen. Roze haliet haalt gifstoffen uit de cellen en weefsels van het lichaam, ook helpt het zware metalen die in de weefsels zijn opgeslagen te verwerken en af te voeren. Het verbetert de stofwisseling, het cellulair geheugen en heelt lichamelijk ongemak veroorzaakt door onopgeloste emotionele ervaringen. Roze Haliet is weldadig bij het vasthouden van vocht, darmklachten, bipolaire stoornis, ademhalingsproblemen en huidziekten.

 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews