Roze Chalcedoon uit Malawi
Roze Chalcedoon uit Malawi
Reviews | Review toevoegen

Roze-chalcedoon-uit-Malawi borstvoeding op gang kan brengen. Ook versterkend voor de holtes, blaas en seksuele organen. Goed voor mensen met overdreven reflexen, beven of Parkinson

Artikelnummer

2-6-3-kn5 

€ 3,80
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Roze Chalcedoon uit Malawi

Deze prachtige roze chalcedoon is zeer zeldzaam en heeft een hoge vibratie die verbonden is met de roze straal, die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Als je met dit kristal mediteert wordt je hart geopend en zullen je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen.
Ze brengt je emotionele lichamen en je hartchakra in balans. Je zult vol vertrouwen leven vanuit de waarheid van je hart. Deze prachtige steen helpt je om alles los te laten en in vrede en acceptatie te leven, dit met hulp van Lichtwezens en Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Deze stenen hebben een helende vrouwelijke energie. Ze brengt rust en is ideaal om een burn-out aan te pakken. Ze verbetert ook de concentratie en versterkt paranormale vermogens. Zowel lichamelijk als geestelijk houdt deze steen je jong en laat littekens sneller helen. Bij enge dromen of slaapproblemen geeft ze rust. Dit is een steen die de borstvoeding op gang kan brengen. Ook versterkend voor de holtes, blaas en seksuele organen. Goed voor mensen met overdreven reflexen, beven of Parkinson, deze kunnen baat hebben bij de roze chalcedoon.

 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews