Roze Chalcedoon Namibia
Roze Chalcedoon Namibia
Reviews | Review toevoegen

Roze Chalcedoon Namibia verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. mediteert wordt je hart geopend en zullen je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen.

Artikelnummer

2-6-4-kn3 

€ 3,10
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Roze ChalcedoonNamibia
Roze Chalcedoon heeft een hoge vibratie die verbonden is met de roze straal, die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Als je met dit kristal mediteert wordt je hart geopend en zullen je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen. Ze brengt je emotionele lichamen en je hartchakra in balans.
Je zult vol vertrouwen leven vanuit de waarheid van je hart. Deze prachtige steen helpt je om alles los te laten en in vrede en acceptatie te leven, dit met hulp van Lichtwezens en Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Deze stenen hebben een helende vrouwelijke energie. Roze Chalcedoon is een steen die eerlijk maakt, hij laat zien wat je wel en niet kunt. Mensen die wat te zweverig zijn komen tot bezinning omdat hij laat ervaren dat het leven is zoals het is en niet zoals zij denken dat het is. Met deze steen neem je geen genoegen met minder. Zowel bij kennis al materie haalt hij eruit wat erin zit. Hij brengt rust en is ideaal om een burn-out aan te pakken. Hij verbetert ook de concentratie en versterkt paranormale vermogens. Deze steen maakt de longen schoon en versterkt de longcapaciteit, waardoor hij goed is bij ademhalingsproblemen of verkoudheid. Zowel lichamelijk als geestelijk houdt hij jong en laat hij littekens sneller helen. Bij enge dromen of slaapproblemen geeft hij rust, ondersteunt bij een zwak gebied en brengt de borstvoeding op gang. Roze Chalcedoon werkt versterkend voor de holtes, blaas en seksuele organen, maar ook mensen met overdreven reflexen, geen controle, beven of Parkinson kunnen baat hebben bij de roze chalcedoon.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews