Porselein Jaspis
Porselein Jaspis
Reviews | Review toevoegen

Porcelein-jaspis energie vortex van het hartchakra balanceert en die ons helpt te communiceren via liefde met zowel mensen als met wezens uit de hogere dimensies. Zeer ondersteunende steen bij kanker

Artikelnummer

2-4-20-kn7a 

€ 2,55
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Porselein Jaspis

Komt uit Idaho wordt ook wel Koningin van de Jaspissen genoemd, omdat het een Jaspis met een hogere vibratie is. Deze steen is zilvergrijs met roze en violet van kleur. Het zilvergrijs staat voor vrede en doorzettingsvermogen. Het roze staat voor universele liefde en het violet in de steen is verbonden met de Violette Vlam of Straal die verbonden is met de energie van Meester Saint Germain en die voor transformatie staat. Deze steen is zeer behulpzaam bij het verwijderen van problemen en ziekten in het lichaam. De steen beschermd je tegen negativiteit en helpt bezorgde en angstige mensen te ontspannen. Hij geeft een ‘heel’ gevoel en energetiseert de aura. Zeer krachtige steen die de energie vortex van het hartchakra balanceert en die ons helpt te communiceren via liefde met zowel mensen als met wezens uit de hogere dimensies. Porselein Jaspis helpt alle aspecten van het leven te verenigen. Zeer ondersteunende steen bij kanker.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews