Oranje-Calsiet
0 Reviews | Review toevoegen

Oranje-Calsiet:de zonnevlecht en daardoor heel goed voor de maag, milt, pancreas, darmen, darmkrampen en darmziektes. eetstoornissen zoals anorexia en boulimia of als je geen eten kunt verdragen

Artikelnummer

4-5-3-R-4 

€ 16,25
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Oranje Calciet
Afmeting ca  9x6x7.5  cm

De warmte en levensblijheid die Oranje Calciet tot stand kan brengen, heeft op mens en dier een positieve uitwerking. Mensen die emotioneel vastzitten, verslaafd, of apatisch zijn en het idee hebben dat iedereen tegen ze is, krijgen door oranje calciet de kracht om hun levensstijl te veranderen. Ook neemt hun eigenwaarde toe. Oranje calciet geeft groei en bloei op allelei gebied en versterk de creativiteit en artistieke kwaliteiten. Deze steen is heel goed voor de zonnevlecht en daardoor heel goed voor de maag, milt, pancreas, darmen, darmkrampen en darmziektes. Bij eetstoornissen zoals anorexia en boulimia of als je geen eten kunt verdragen, bij voorbeeld door voedselvergiftiging. Ook kan het water hiervan worden gedronken. Oranje calciet versterkt ook de voortplantingsorganen en de sexualiteit. Bij ziekte of een mindere periode geeft de oranje calciet weer nieuwe levenslust en heeft een positieve invloed op het herstel. Hij stimuleert ook de tanden, kiezen en botopbouw.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.