Nuummiet schedel
0 Reviews | Review toevoegen

De steen is weldadig bij slapeloosheid, stress, degeneratieve ziekte, weefselherstel, de ziekte van Parkinson, hoofdpijn, voor de insulineregulering, de ogen, hersenen, nieren en zenuwen.

Artikelnummer

m-84-sch-4 

Gewicht   

0,030 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 9,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Nuummiet ca 3 cm

 

Dit is de tovenaarsteen en beschermt goed tegen slechte wensen, vloeken en occulte manipulatie.Het is één van de oudste mineralen op aarde en is een bijzonder energiek hulpmiddel voor mensen die al veel aan zichzelf gewerkt hebben en met zijn intensiteit kunnen werken. Hij heeft het vermogen om negatieve energie, afdrukken en implantaten uit het lichaam te trekken. Hij helpt je om voorbij de buitenfaçade te kijken en schept een innerlijk landschap dat moet worden overgestoken. Als beschermende steen versterkt hij het aurische schild en is effectief tegen negatieve energieën en betoveringen. Hij helpt on opvallen en zeker te reizen en is de volmaakte steen voor reizen naar de benedenwereld om een verloren ziel of kinddeel op te halen. Hij maakt onzichtbaar. Hij heeft een magisch aspect dat met respect en zuivere intentie moet worden gebruikt, anders keert hij zich tegen je. Hij activeert de vorige leven en somachakra’s, opent en integreert alle verfijnde chakra’s en zorgt voor een diepe verschuiving in het bewustzijn. Karmisch helpt nuümmiet contacten in een vorig leven te herkennen en wijst op schulden door misbruik van macht. Hij herinnert eraan patronen niet te herhalen. Op het somachakra trekt hij karmisch afval uit de fysieke en emotionele lichamen. Met zijn krachtige elektomagnetische veld en zijn vermogen het cellulaire geheugen te her programmeren, herstelt hij snel energie of kracht die is uitgeput door karmische schulden en andere oorzaken en hij heft blokkades op, ook zelfopgelegde. Hij lost conflicten op die het gevolg zijn van manipulatie of betoveringen in het verleden. Hij legt een verbinding met je ware zelf. Hij brengt je respect en eergevoel bij en eist de vervulling van plichten en beloften. De steen is weldadig bij slapeloosheid, stress, degeneratieve ziekte, weefselherstel, de ziekte van Parkinson, hoofdpijn, voor de insulineregulering, de ogen, hersenen, nieren en zenuwen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten