Novaculuit uit arkansas
Novaculuit-uit-arkansas
Reviews | Review toevoegen

Het scherpt zowel de geest als de psyche en is behulpzaam bij depressies, obsessies, wratten, verkoudheid en een gezonde huid. verbreken van banden wanhopige mensen

Artikelnummer

3-2-28-gr4 

€ 25,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

afmeting ca. 12 x 9.5 x 4 cm

novaculiet-uit-arkansas

Deze zeldzame steen heeft een uitermate lichte, hoge vibratie die Engelencontact en multidimensionale reizen bevordert. Deze uitstekende geleider van elektromagnetische energie heeft een positieve invloed op het etherische lichaam en helpt ongemakken uit de etherische blauwdruk te halen. Nuttig bij het vinden van het geschenk in elke situatie, hoe zwaar deze ook is. Ultiem instrument voor het verbreken van banden. Het snijdt door blokkades en problemen en door banden die mensen op etherische wijze bij elkaar houden. Novaculiet helpt bij paranormale chirurgie. Dit uitermate evenwichtig en kalmerend kristal is goed voor wanhopige of geobsedeerde mensen. Het bevordert uw persoonlijk magnetisme. Naar verluidt stimuleert de steen interstellair contact en helpt bij het ontcijferen van oude talen. Novaculiet werkt goed samen met nuummiet. Het scherpt zowel de geest als de psyche en is behulpzaam bij depressies, obsessies, wratten, verkoudheid en een gezonde huid.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews