Montebrasiet
Montebrasiet
Reviews | Review toevoegen

Montebrasiet heeft een lichte, zonnige vibratie die goed is bij depressie en angsten, ook helpt hij bipolaire stoornissen stabiliseren, verandering hyperactiviteit maagzweren maagzuur

Artikelnummer

4-3-7-kn6 

€ 4,05
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Montebrasiet
Montebrasiet heeft een lichte, zonnige vibratie die goed is bij depressie en angsten, ook helpt hij bipolaire stoornissen stabiliseren. Montebrasiet verzacht ook verdriet en geeft rust aan hyperactieve mensen en kinderen. De steen creëert een kalm centrum waarin je veranderingen, of problemen die in je leven plaatsvinden, kunt doorstaan. Dit komt vooral doordat de steen heel veel lithium bevat. Hij blijkt zelfs meer Lithium te bevatten dan Petaliet en Lepidoliet, ondanks dat je dit niet aan zijn kleur ziet. Hij laat je weten wanneer je in actie moet komen. Hij versterkt de wilskracht en als je een project wilt beginnen, maar deze nooit afmaakt, dan is dit de ideale steen voor jou. Hij stimuleert tevens je creativiteit. Montebrasiet brengt het hele chakrastelsel in één lijn en integreert de hogere chakra’s in het energieveld van het lichaam. De wittige exemplaren met soms blauwe vlekjes komen uit Erongo, Namibië. De blauwe vlekjes zijn Apatiet, wat er bij deze stenen voor zorgt dat hij ook je derde oog en keelchakra stimuleert en zuivert. Hij helpt je tevens spiritueel af te stemmen en stimuleert communicatie en zelfexpressie op alle niveaus. Onder je kussen bevordert de steen dat je beter slaapt en makkelijker kunt dromen en astraal reizen. De steen is ondersteunend bij spijsverteringsklachten, maagzuur, maagzweren, genetische stoornissen en hyperactiviteit. Hij harmoniseert de elektrische systemen van het lichaam.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews