MAGISCHE AMETHIST BOLLEN
Magische Amethist bollen
0 Reviews | Review toevoegen

zuiverende en beschermende spiritueel kristal die verbonden is met het 3e oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal of vlam van transformatie. bewust helend

Artikelnummer

3-6-2-kn-4 

Gewicht   

0,032 KG

Standaard levertijd

: Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag gepost

€ 15,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Magische Amethist bollen

Deze unieke Amethist bollen uit Brazilië bevatten veelal zwemen Rookkwarts en soms andere mineralen. Wow wat een unieke magische energie hebben deze. Ze hebben allemaal gedeelten waar je in het hart van de bol kunt kijken en het voelt alsof je de diepte ingaat, alsof je in de diepte van een ziel kunt schouwen, maar ook in de oneindigheid.Magische Amethist bollen lijken wel poorten naar andere werelden, dimensies. Ze zijn pure magie, maar zorgen er wel voor dat je in verbinding met de aarde blijft. Sommige bollen hebben zelfs letterlijk ogen door hoe het Amethist en de Rookkwarts samen een oog vormen. De aanwezigheid van wat Rookkwarts in deze bollen zorgt voor de nodige aarding. Het is een krachtige, zuiverende en beschermende spiritueel kristal die verbonden is met het 3eoog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal of vlam van transformatie. Deze bollen helpen je tevens bij het overbrengen van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde. Ze maken je bewust van je eigen goddelijkheid, verzoenen je met je schaduwkanten en bieden inzichten in vervlogen incarnaties. Ze helpen om je fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te genezen en je te verbinden met je eigen goddelijke oorsprong. Ze stimuleren het denken, de heldere vermogens en de intuïtie en helpen je om diepere inzichten te krijgen. Tevens stimuleert deze bol je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren van wie je werkelijk bent, een prachtig goddelijk wezen die alles kan creëren.Dit is een zeer krachtig kristal die je helpt om weerstand voor veranderingen te overwinnen. De bol vormt een krachtig, helend en beschermend veld om ons heen, zuivert de aura en de energetische systemen en helpt je om als volledig lichamelijke wezen te functioneren. Bij uittredingen helpt hij je weer om in je lichaam te komen, ook helpt hij je om spirituele informatie te aarden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten