Lodaliet sjamaankriatal lemurian
Lodoliet sjamaan kristal lemurian
0 Reviews | Review toevoegen
beschermen andere aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. spijsvertering. Ze zuiveren

Artikelnummer

2-2-10-kn1

Gewicht   

0,006 KG

Standaard levertijd

: Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag gepost

€ 1,35 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Lodoliet Sjamaan Kristal Lemurian
Lodoliet Lemurian ofwel Sjamaan Kristal zijn magische kristallen uit Brazilië. Ze worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd, omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen.
Deze unieke kristallen hebben verbinding met de wereld van magie, met Magiërs, Heksen en de energie van Merlijn. Deze kristallen met inclusies en soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met de Devische Rijken, Elven, Feeën, Draken, Eenhoorns, de planten en dierenrijken. Sommige van deze kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren.
Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest.
Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Lodoliet helpt ook bij het doorbreken van oude patronen en om los te laten wat je niet meer dient. Deze kristallen bevorderen je spirituele groei en helpen je chakra’s te zuiveren. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die het lichaam helpen te zuiveren van vervuilingen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.