Linariet
Linariet
Reviews | Review toevoegen

Hele goede steen voor fragile zielen die weinig zelfvertrouwen hebben.zelfvertrouwen en haalt talenten naar boven gids mentor moeilijke tijden elixer

Artikelnummer

3-6-6-kn8a 

€ 2,75
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Linariet

 

Linariet stimuleert je en haalt het beste uit je naar boven. Hele goede steen voor fragile zielen die weinig zelfvertrouwen hebben. Linariet geeft zelfvertrouwen en haalt talenten naar boven, ook die uit vorige levens.
Linariet helpt je te begrijpen waarom je in vorige levens destructieve ervaringen hebt meegemaakt en leert je in het Nu te leven met beperkingen. Hij helpt je deze te overstijgen. De steen is een soort gids, een mentor, een vriend die je helpt in moeilijke tijden en altijd bij je is dit leven. Dit kristal helpt op het gebied van healing van de ziel. Je kunt het kristal bij je dragen of er een elixer van maken die je in je aura kunt sprayen waardoor je meer zelfvertrouwen en liefde voor je zelf krijgt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews