Lazuliet
Lazuliet
0 Reviews | Review toevoegen

De steen helpt bij gevoeligheid voor zonlicht, breuken en migraine, is goed voor het immuunsysteem, het cellulair geheugen ,het lymfstelsel, de schildklier ,hypofyse en lever.

Artikelnummer

1-5-29-vl8 

Gewicht   

0,068 KG

Standaard levertijd

: Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag gepost

€ 10,10 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Lazuliet
Lazuliet is zeer geschikt voor spirituele oriëntatie. Hij maakt je bewuster van gevoelens en ervaringen. .
Lazuliet wordt veel gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie. Zeer geschikt om heldere vermogen te stimuleren voor o.a. mediumschap, helderziendheid, chanellen, telepathie, psychokinese, ESP, regressie etc. 
Lazuliet trekt zuivere universele energie aan, stimuleert de intuïtie en bevordert evenwicht en kosmische uitlijning.
Op het derde oog gelegd schept hij een sereen zelf dat geaard is in het gevoel deel van het goddelijke te zijn. Hij geeft inzicht in oorzaken van psychische en levensproblemen, en biedt intuïtieve oplossingen. De steen wijst op oorzaken voor verslaving en heft verlangen naar controle op. Lazuliet vergroot het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde. Genezing De steen helpt bij gevoeligheid voor zonlicht, breuken en migraine, is goed voor het immuunsysteem, het cellulair geheugen ,het lymfstelsel, de schildklier ,hypofyse en lever.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten