Lavendel thuliet
Lavendel thuliet
0 Reviews | Review toevoegen
Ideaal voor kinderen want met deze steen voelen ze zich veilig, gelukkig en op hun gemak. immuunsysteem, werkt ondersteunend op de maag, vruchtbaarheid en geslachtsorganen

Artikelnummer

3-6-8-kn-2

Gewicht   

0,021 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 7,45 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Lavendel Thuliet

Lavendel Thuliet behoort tot de Zoïsiet familie. Het is een steen die vreugde geeft en het plezier in het leven bevordert. Steen van levenskracht die genezing en herstel stimuleert en die weerstand en dualiteit helpt te overwinnen.
Lavendel Thuliet haalt de extroverte kant in je naar boven en bevordert welsprekendheid. Op geestelijk niveau stimuleert hij nieuwsgierigheid en maakt zeer vindingrijk bij het oplossen van problemen. Doordat de steen liefde en logica combineert kun je gemakkelijker de dualiteiten in jezelf verkennen, maar tevens helpt hij je het standpunt van een ander te begrijpen. Lavendel Thuliet verenigt de energieën van het hart en het hoofd, resoneert met de chakra’s van hart, keel en derde oog en maakt daardoor een vreugdevolle expressie van je gedachten, gevoelens en opvattingen mogelijk. Hij maakt je emotioneel flexibeler zodat je meer plezier in het leven ervaart. Hij maakt gelukkig, tevreden en enthousiast en helpt je om je eigen zelf te manifesteren in plaats van te voldoen aan de normen en waarden van anderen. De lavendel Thuliet is ook verbonden met de hogere chakra’s waardoor het de energie van liefde en seksualiteit naar een hoger niveau brengt. De steen helpt je vrienden, liefde en romantiek aantrekken, maar helpt ook liefde voor jezelf te ervaren waardoor je gezonder gaat leven en zelfdestructieve patronen kunt afleggen. Zoals verslavingen aan bijvoorbeeld roken, maar ook schaamte en een negatief zelfbeeld. Deze steen transformeert negatieve energieën in positieve en legt verbindingen met spirituele gebieden. Lavendel Thuliet is ideaal voor kinderen want met deze steen voelen ze zich veilig, gelukkig en op hun gemak. De steen versterkt het immuunsysteem, werkt ondersteunend op de maag, vruchtbaarheid en geslachtsorganen en ondersteunt bij zwakte en uitgeputte zenuwen.
 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.