Kimberliet
Kimberliet
0 Reviews | Review toevoegen

vertrouwen en loyaliteit. van beslissingen, ontwikkeld je paranormale gaven en uithoudingsvermogen ontzuurd het lichaam en reguleert de mineraalbalans….Ondersteunend kristal bij afstands-healingen.

Artikelnummer

2-1-7-kn6 

Gewicht   

0,014 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 9,80 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Kimberliet

Het is het moedergesteente van diamant uit de Kimberley diamantmijnen van Zuid-Afrika. Kimberliet wordt ook wel “Stone of Freedom” genoemd. Als matrix van diamanten heeft de steen geleerd te overleven. Hij assisteert je tijdens trauma of transformatieprocessen en maakt je flexibel.   Een beschermende steen die je helpt je weerstand te laten varen. Kimberliet bevordert diepe meditatie, helpt je bij uittreden, reizen naar andere dimensies en versterkt het vermogen tot visualiseren. Hij helpt je je levensdoel te bereiken en projecten af te ronden. Deze steen verbergt diepe energieën in zich die het mogelijk maken vrij te worden van de fysieke omgeving, van de wereld zelf en is behulpzaam bij het mediteren waarbij diepe genezing van het lichaam, geest en ziel kunnen plaatsvinden. Hij brengt je in een toestand die nodig is om universele helende energie binnen te laten komen. Kimberliet is zowel krachtig als liefdevol met een vrouwelijk gerelateerde energiebron. Het helpt bij het visualiseren en neemt je mee naar de magische wereld en serene creaties van de verdiepte geest. Het geeft een gevoel van vrede en vrijheid, geeft een blij en licht gevoel en helpt je je ware verlangens te zien. Het tilt ons op naar een hoger niveau en is zeer beschermend. In relaties brengt Kimberliet vertrouwen en loyaliteit. Kimberliet helpt je bij het maken van beslissingen, ontwikkeld je paranormale gaven en versterkt je uithoudingsvermogen….Kimberliet reinigt andere kristallen en laadt ze ook weer op, ontzuurd het lichaam en reguleert de mineraalbalans….Ondersteunend kristal bij afstands-healingen.
 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten