Jaspis rood ca 4.cm draak inclusief doosje
0 Reviews | Review toevoegen

elektrosmog en straling, ondersteunt bij langdurige ziekte, de spijsvertering en geslachtsorganen, ook zorgt hij voor vreugde.helpt het bloed de lever te ontgiften helpt blokkades in de lever-of gal

Artikelnummer

M-85-dr-3 

Gewicht   

0,026 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 34,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Jaspis Rood

 
Rode Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden.
Jaspis Rood is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. Hij bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Rode Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Elke kleur is specifiek geschikt voor een bepaald chakra, deze rode Jaspis werkt heel goed op de basis chakra’s, hij aardt energie en herstelt onjuiste situaties. Tevens stimuleert Rode Jaspis het kruinchakra. Rode Jaspis brengt problemen aan het licht voordat ze te groot worden en geeft inzicht. Als er met je emoties wordt gespeeld brengt deze steen kalmte. Onder je kussen helpt het dromen te herinneren. Hij reinigt en stabiliseert de aura en helpt je om grenzen te stellen. Jaspis werkt beschermend bij elektrosmog en straling, ondersteunt bij langdurige ziekte, de spijsvertering en problemen met de geslachtsorganen, ook zorgt hij voor vreugde. Hij helpt het bloed en de lever te ontgiften en helpt blokkades in de lever-of galkanalen op te heffen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten