Icicle calsiet
Icicle calsiet
Reviews | Review toevoegen

Verwerken van angsten en verlicht hij emotionele stress. Hij geeft rust en moed om rustig aan jezelf te werken en het pad van je ziel te volgen. onbelans DNA

Artikelnummer

4-1-20-kn5 

€ 1,70
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Icicle Calsiet

Dit is een Gidskristal dat op alle niveaus voor creativiteit zorgt. Op spiritueel niveau versterkt dit kristal je energie, verwijdert hij blokkades en reinigt en zuivert hij.  Je kunt met het staafje als instrument werken. Het lichte gedeelte trekt multidimensionaal ongemak,  negativiteit of blokkades uit het fysieke of etherische lichaam. Daarna dien je het kristal te reinigen en dan kun je met de donkere kant het lichaam weer van energie voorzien. Icicle Calsiet helpt ons om ongemakken of onbalans die psychosomatisch zijn in het DNA van onze voorouderlijke lijn uit te werken en op te lossen. Ook is het kristal goed bij het verwerken van angsten en verlicht hij emotionele stress. Hij geeft rust en moed om rustig aan jezelf te werken en het pad van je ziel te volgen. Als je behoefte hebt aan steun, vraag het aan dit kristal en houdt het dan vast.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews