Honing opaal
Honing opaal
Reviews | Review toevoegen

Hij helpt je weer liefde te kunnen ontvangen en geven stekelige, defensieve mensen zachter.zelfvertrouwen en eigenwaarde.antibiotica werkt bij griep en verkoudheid.

Artikelnummer

1-6-10-kn9 

€ 1,60
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Honing opaal

Deze blije Honingopaal uit Tanzania helpt je alle kansen te benutten. Heel goed voor hen die aan het herstellen zijn van een gebroken hart. Hij helpt je weer liefde te kunnen ontvangen en geven. Als je de steen vast houdt moedigt hij je aan om te spreken over zaken waar je eerst niet over kon praten.
Honing Opaal maakt stekelige, defensieve mensen zachter. Vaak zijn ze zo geworden na mentaal, fysiek of emotioneel misbruik, in dit of in een vorig leven. De steen helpt je deze nare ervaringen op een zachte manier te verwerken Ze geeft ook zelfvertrouwen en eigenwaarde. Deze zachtaardige steen is perfect voor gevoelige mensen. Voor hen die de energie van kristallen vaak te krachtig vinden is dit een hele fine steen. Vraag de steen om liefde en harmonie naar jou en je omgeving uit te stralen en ziektes op te lossen, in welke vorm dan ook. Er wordt gezegd dat Honing Opaal als een natuurlijk antibiotica werkt bij griep en verkoudheid.

 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews