Hedenbergiet Fantoomkwarts
Hedenbergiet Fantoomkwarts
Reviews | Review toevoegen

Hij verzoent je met je schaduwkanten, stimuleert aarde genezing fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te helen. Met dit kristalletje kun je karmische lagen verwijderen d.m.v. paranormale chirur

Artikelnummer

4-1-26-kn4 

€ 4,25
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Hedenbergiet  fantoomkwarts

Is een uniek kristalletje die je helpt in je transformatieproces, die je van de ene staat naar een andere kan helpen gaan, het Hedenbergiet zorgt ervoor dat op een ontspannen manier tegengestelde krachten die in je leven spelen weer samen komen.   Hedenbergiet fantoomkwarts helpt bij overgangen, harmoniseert uitersten, laat deze weer samensmelten en geeft een diepe ontspanning en leert je weer om totaal vanuit je hart te gaan leven. Het helpt alle trauma’s uit je hartchakra te verwijderen. Dit kristal is een krachtige genezer en stimuleert geestelijke helderheid, opent en stabiliseert je hart- en hogere hartchakra en lost negatieve energie op. De steen beschermd je aura en zorgt ervoor dat je je veilig voelt als je met de genezing van je hartchakra begint. Hedenbergiet fantoomkwarts zorgt dat je nieuwe vriendschappen en succes aantrekt en leert je geduld te hebben. Het verbindt je met de natuur en de Deva wereld en zorgt ervoor dat je je thuis voelt in dit lichaam hier op aarde, omdat het je op een zachte manier daarmee verbindt. Doordat het Hedenbergiet in dit kristal in fantoomvorm voorkomt helpt deze je verder te groeien en blokkades op een zachte manier op te ruimen. Hedenbergiet fantoomkwarts herstelt onderdrukte herinneringen en maakt bezoeken aan de toestand tussen twee levens mogelijk om je huidige zielsplan te ontdekken. Door de lagen kun je naar vorige levens en naar vele dimensies reizen waardoor je bewust van je eigen goddelijkheid wordt. Hij verzoent je met je schaduwkanten, stimuleert aarde genezing en helpt het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te helen. Met dit kristalletje kun je karmische lagen verwijderen d.m.v. paranormale chirurgie. Hedenbergiet fantoomkwarts leert je liefde voor jezelf en al wat is.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews