Groene granaat Tsavoriet
Groene granaat Tsavoriet
0 Reviews | Review toevoegen
Goed voor het hormonaal- en immuunsysteem. oogproblemen , verlicht het pijn en werkt ontstekingsremmend, reuma of artritis. Ook ontgift het de nieren en helpt het bij nachtmerries.

Artikelnummer

1-7-26-kn-13

Gewicht   

0,005 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 4,75 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Groene granaat Tsavoriet
 

Deze steen behoort tot de Grossulaar Granaten en is in de mijnen van Noord Oost Tanzania in 1967 opnieuw ontdekt. De planeet die bij deze steen hoort is Venus. Tsavoriet is een steen van voorspoed, welvaart en overvloed.
Hij is verbonden met de Groene straal die het hartchkra opent. Zeer goed voor vermoeide en/of depressieve mensen omdat hij je hartchakra schoonmaakt en je weer zin in het leven geeft. Alhoewel deze steen heel klein is, is hij enorm krachtig. Hij kan zijn kwaliteiten overbrengen naar mensen alleen al door naar de steen te kijken of door in contact te komen met iemand die er eentje bij zich draagt. Dus als je zo’n steentje draagt zal iedereen in je omgeving van de eigenschappen van dit steentje, zoals voorspoed, welvaart en overvloed profiteren. Tsavoriet helpt je verbinding te maken met hogere dimensies, Engelen en andere spirituele wezens. De steen helpt bij channelen en het ontvangen van visioenen. In vroegere tijden werd de steen gebruikt om in contact te komen met de Griekse en Egyptische Goden om informatie en wijsheid van hen te verkrijgen. Tsavoriet versterkt paranormale vermogens en telepathie. De steen helpt bij het overwinnen van uitdagingen van het leven en geeft de drager zowel fysiek als emotioneel rust, kracht en moed. Tevens helpt hij je om jezelf te leren kennen, naar binnen te gaan en de verborgen schoonheid in jezelf en die van anderen die je pad kruisen te zien. Fysiek verbetert Tsavoriet de stroom van energie in de meridianen en organen zoals de nieren en het hart. Goed voor het hormonaal- en immuunsysteem. Ook behulpzaam bij oogproblemen , verlicht het pijn en werkt het ontstekingsremmend, dus goed voor mensen met reuma of artritis. Ook ontgift het de nieren en helpt het bij nachtmerries.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.