Gele-fluoriet
Gele-fluoriet
Reviews | Review toevoegen

Bescherming, vooral op psychisch niveau. Het reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief tegen elektromagnetische en computer stres zonnevlecht giftige stoffen

Artikelnummer

3-2-16 kn9 

€ 4,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Gele Fluoriet

Fluoriet biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Het reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief tegen elektromagnetische en computerstres
Bij genezing verwijdert Fluoriet Geel negatieve energieën en alle soorten stress. Fluoriet reinigt, zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet in orde is. Dit is het beste kristal om chaos en wanorde te herstellen. Fluoriet aardt en integreert spirituele energieën.
Gele fluoriet vergroot de creativiteit en stabiliseert groepsenergie. Het ondersteunt intellectuele activiteiten. Op fysiek niveau neutraliseert het giftige stoffen. Het werkt in op cholesterol en helpt de lever. Zeer goed voor de zonnevlecht en de steen helpt bij dyslexie.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews