Feeenkwarts

Feeënkwarts

Het is een Zielkwarts met een aardsere vibratie die een verbinding heeft met de feeënwereld en met planetaire en aardse Deva’s. Ze helpen u uw familiemythen te ontrafelen.
Feeënkwarts wordt gevonden in een van de oudste gebergten op aarde, waar zich een Vortexenergie bevindt. Dit is een en buitengewoon zuivere spirituele steen. Feeënkwarts is een nuttig kristal voor het gezin, het creëert rust in de familiale sfeer, verwijdert emotionele pijn, troost kinderen met nachtmerries. Is vol mededogen en onzelfzuchtig en vergemakkelijkt de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn. Het zorgt voor multidimensionale genezing, waarbij inbegrepen niet-geïncarneerde delen van de ziel. Dit lieve kristal beschermt, aardt en zuivert intens en zorgt voor een goede wedergeboorte. Zeer geschikt voor bescherming van aura en milieu, schenkt zelfvertrouwen en motivatie. Leert u met de stroom mee gaan en onthechten van materie. Gebruik hem met de punt gericht voor het leiden van de genezende energie. Ook goed voor het innerlijke kind.

 
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Feeenkwarts

beschermt, aardt en zuivert intens en zorgt voor een goede wedergeboorte. aura en milieu, schenkt zelfvertrouwen en motivatie....

11,50*