Engelenvleugel anhydriet mexico
Engelenvleugel anhydriet mexico
Reviews | Review toevoegen

Krachtig zachte zuiveren emotionele gevoeliger paranormale waarnemingen spirituele engelen derde oog helingsinstrumenten zwellingen

Artikelnummer

3-5-22-kn1 

€ 29,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Engelenvleugel Anhydriet (Mexico)

Dit is één van de krachtigste “zachte” energiestenen van het mineralenrijk, ze zuiveren het emotionele lichaam en maken je gevoeliger voor paranormale waarnemingen en zorgen ervoor dat je toegang tot de spirituele koninkrijken krijgt. Hun vorm is een prachtige uiting van hun verbondenheid met de Engelenwerelden.
Voor de menselijke Engelen onder ons helpt Engelenvleugel Anhydriet ons weer herinneren wie we werkelijk zijn. Ze activeren de hogere chakra’s en kalmeren de geest. Ze stimuleren het 3e oog, waardoor je innerlijk zicht verbeterd en je Engelen, Deva’s en Gidsen kunt gaan zien. Als je met dit kristal mediteert kunnen deze wezens via dit kristal informatie doorgeven. Het zijn echt helingsinstrumenten die eigenwaarde geven en laten zien dat je een manifestatie van het goddelijke bent. Als je ermee door de aura strijkt kunt je entiteiten en implantaten verwijderen en maakt je de aura weer mooi glad en heel. Tevens geeft dit kristal steun en kracht op het fysieke vlak en bevordert de acceptatie van het fysieke lichaam als doorgangskanaal voor de ziel en verbinden je met de bron. De steen leert alles te accepteren wat het leven heeft gebracht en helpt genezen ‘na het leven’ door het geschenk te laten zien in alles wat er is geweest. Samen met Serafiniet (Serafijnen Engelenorde) kun je Engelenenergie aanroepen voor heling, samen met Oregon opaal geeft Anhydriet heling voor een gewond emotioneel lichaam en samen met Alexandriet helpt het de healer om implantaten te zien en te verwijderen. Anhydriet is ook goed bij aandoeningen van de keel, vooral als ze veroorzaakt zijn door moeizame uitingen, verwijdert vastgehouden of overtollige vloeistof en laat zwellingen slinken.

                                                          
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews