Dubbeleinder-van-Bergkristal-of-Golden-Healer
Dubbeleinder van Bergkristal of Golden Healer
Een dubbeleinder of dubbelpunt kristal heeft aan beiden uiteinden een duidelijke punt. Hetzij geslepen, hetzij van nature. Het dubbele einde zorgt ervoor dat de energie aan beiden kanten kan worden verspreid of geabsorbeerd.
Een Dubbeleinder kanaliseert energie naar twee richtingen tegelijk. Dubbeleinders integreren geest en materie (vrouwelijk en mannelijk) en zorgen zo voor harmonie tussen deze twee energie punten. Ze zijn heel goed te gebruiken om je energieveld te balanceren, leg een dubbeleinder dan verticaal op je lichaam, of leg er een aantal als een zonnetje om je lichaam heen. Bij genezingen zijn dubbelpunters graag geziene gasten. Ze absorberen negatieve energie en doorbreken blokkades. Ze kunnen ook geblokkeerde delen van het eigen zelf weer helpen te her-integreren.
Op het 3e oog (intuïtie) gelegen bevorderd een dubbelpunt telepathie. Op het hart chakra (liefde, liefhebben) geplaatst brengt een dubbeleinder bewustwording en bevordert het liefhebben van jezelf en van anderen, door de dubbele punt stroomt de liefde van jou naar anderen, maar ook andersom. Bij vermoeidheid is het raadzaam een dubbeleinder tussen duim en middelvinger in de linkerhand vast te houden. Direct komt er een vitaliserende energiestroom het lichaam in door de dubbelpunt.
Dubbeleinders worden behalve voor heling ook o.a. gebruikt in chembusters, in energierasters, grids, lichtcirkels of generators. De kristallen met de Gouden zweem zijn verbonden met de Vlam van Opstanding die een goudgele gloed heeft. Het is een kristal die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s.