Draviet bruine tourmalijn
Draviet bruine tourmalijn
0 Reviews | Review toevoegen
Zuiverende energieën helend liefdevol groei moeilijke beslissingen waarheid helen angst oude los te laten spirituele reis

Artikelnummer

1-4-16-kn3

Gewicht   

0,021 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 10,35 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Draviet (bruin Toermalijn)

 
Draviet is een vrij onbekende maar o zo bijzondere steen uit de Toermalijn familie die gevonden wordt in Brazilië. Ook deze bruine Toermalijn heeft een sterke verbinding met de aarde en haar energieveld. Het motto van Draviet is dat niemand de hemel bereikt door te vliegen, de reis naar beneden door de duisternis is de poort naar het licht.
s de ideale bondgenoot om aan deze essentiële reis te beginnen. Draviet koppelt de zuiverende energieën van zwarte toermalijn aan de hart helende energie van groene Toermalijn. Hij helpt je om liefdevol te kijken naar wat je nog moet oplossen voordat er verdere groei kan plaatsvinden. Draviet ondersteunt je bij het nemen van moeilijke beslissingen en het nemen van stappen in de richting van de waarheid. Zijn fantastische verzachtende, kalmerende en liefdevolle energie die hij op het energetische systeem en lichaam uitoefent helpt je te ontspannen, los te laten en je in jezelf te centreren, waardoor je in de energie komt om je schaduwstukken onder ogen te zien en te integreren. Je brengt deze delen van het zelf naar het bewustzijn en vult ze met je hoogste energie en liefde. Ook helpt de steen je deze aspecten van jezelf te accepteren, al zijn ze nog zo moeilijk voor je. Met Draviet zie je je spirituele pad dat je te gaan hebt en tevens helpt hij je stappen te nemen die nodig zijn om je dagelijkse leven af te stemmen op je spirituele reis. Fantastische steen voor iedereen die zich overweldigd voelt en die angst heeft om het oude los te laten. Ook helpt hij hen die zichzelf niet kunnen vergeven mededogen te hebben en laat voelen dat er van je gehouden wordt. Draviet helpt ons te helen en ons totale zelf in liefde te aanvaarden.


Draviet ondersteunt bij bloedzuivering en om de lymfeklieren te reinigen en te helpen helen. Ook goed bij negatieve gewoonten en verslavingen en werkt verzachtend bij darmkwalen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.