Coquimbiet
Coquimbiet
Reviews | Review toevoegen

Wordt gevonden in Ica in het magische Nasca in Peru en bestaat uit lavendelkleurige kristalletjes met een gouden oxidatie op moedergesteente.

Artikelnummer

4-2-22-kn6 

€ 3,60
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

coquimbiet

Coquimbiet wordt gevonden in Ica in het magische Nasca in Peru en bestaat uit lavendelkleurige kristalletjes met een gouden oxidatie op moedergesteente.
Dit kristal wordt nu pas gevonden omdat op dit moment onze trilling hoog genoeg is om met deze energieën te werken. Coquimbiet werkt op het 3e oog-, het kruin- en de hogere kruinchakra’s, ook de kosmische en is verbonden met de gouden straal van het christusbewustzijn. Coquimbiet verheldert de geest onmiddellijk en opent deze om de hoogste kosmische energieën te kunnen ontvangen, zoals die van de Engelen en Sterrenwezens. Door dit kristal wordt je een helder en zuiver medium. Als je met dit kristal mediteert is het alsof je hoofd zich opent en deze gevuld wordt met het hele Universum. Alles komt tot je beschikking, al het licht, liefde en de kennis en toegang tot universele waarheid. Je krijgt toegang tot het holografisch veld met het bewustzijn dat jij de creator bent en dat je dus een leven kunt creëren zoals jij wenst. Je bent in staat om vol vreugde en liefde de hemel op deze aarde voor jezelf en ieder levend wezen te scheppen

 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews