Calsiet-roze-heldere-Mexico

Calsiet Roze heldere Mexico

Dit Kristal is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnelnlijn zoals Maria Isis en Kwan Yin. ALS tijdens mediteren met dit kristal je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichaam zich met liefde vullen, voel je hun aanwezigheid. Als je in het kristal staart kan deze je in staat van waardering  voor de schoonheid van het bestaan brengen Het balanceert de emotionele lichaam en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je handelt  vanuit de waarheid van je hart.
Tevens heelt het blokkades bij deze chakra’s en zorgt het ervoor dat deze zich vol openen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen en hulp van gidsen en engelen ervaren. Het kristal helpt je persoonlijke beperkingen te overwinnen zodat je voor je hoogste goed zult gaan . Roze calsiet helpt emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven oplossen en verheldert voorouderlijke emotionele patronen.
Het opent reinigt en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht. Dit kristal is uitstekend voor alle vormen van emotionele heling en zorgt voor compassie en een liefdevolle uitstraling naar andere. Goed bij stress en moedigt een goed band tussen moeder en kind aan.