Blauwe opaal uit Mexico
Blauwe opaal uit Mexico
0 Reviews | Review toevoegen
Hoge vibratie gedachten en gevoelens uit te spreken mentale verwarring 3e oogchakra en je somachakra(haarlijn) achter op de schedel zangers sprekers

Artikelnummer

4-2-33-kn6

Gewicht   

0,013 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 5,15 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Blauwe Opaal uit Mexico

Heeft een hoge vibratie die je met de hoogste werelden verbindt. Fysiek helpt hij je om de juiste woorden voor een bepaalde situatie te vinden en om gedachten en gevoelens uit te spreken, ook al durfde je dit in het verleden niet.
Blauwe Opaal uit Mexico geeft je de vrijheid en de moed om vrijelijk te spreken maar ook de wijsheid om te herkennen wie dit zal accepteren en wie niet. Blauwe Opaal verbindt de keelchakra met het 3e-oogchakra en helpt bij de communicatie met hogere wezens. De steen verdrijft verlegenheid en bezorgdheid, helpt je zelfverzekerder en besluitvaardiger te zijn en om je doelen te bereiken. Ook maakt blauw Opaal vindingrijk en creatief hoe met anderen om te gaan omdat hij je innerlijke kennis en het aanvoelen van situaties vergroot. Hij activeert je eigen kracht zonder dat je hoogdravend of arrogant wordt. Als je last hebt van mentale verwarring, leg deze opaal dan tussen je 3e oogchakra en je somachakra(haarlijn) achter op de schedel. Hij ruimt negatieve mentale patronen en verwachtingen op en schenkt helderheid. Op fysiek niveau ondersteunt de steen de stembanden en is dus goed voor zangers en sprekers.

 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.