Blauwe Haliet
Blauwe Haliet
Reviews | Review toevoegen

Blauwe haliet helpt goed om alle soorten rommel, blokkades en belemmerende patronen op te ruimen. Hij bevordert bloedcirculatie, harmoniseert vochtsystemen en het lymfestelsel. gifstoffen en zware met

Artikelnummer

3-4-25-R8 

€ 7,30
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 


Blauwe Haliet
Haliet is een zout, miljoenen jaren geleden ontstaan door indamping van zeewater. De steen is een krachtige reiniger van energieën en ruimtes. Hij heeft een zuiverende en beschermende werking. Let op; de steen lost op in water!
Blauwe haliet helpt goed om alle soorten rommel, blokkades en belemmerende patronen op te ruimen. Hij bevordert bloedcirculatie, harmoniseert vochtsystemen en het lymfestelsel. Zorgt ervoor dat gifstoffen en zware metalen uit het lichaam verdreven worden. Haliet helpt je om belemmerende patronen los te laten en geeft vreugde. Hij stimuleert het heldere denkvermogen (helderziendheid). Goede ondersteuning bij vasten of andere intensieve reiniging van het lichaam. Met blauwe Haliet kun je heel goed andere kristallen reinigen en vergemakkelijkt meditatie. 
Haliet haalt onzuiverheden uit de ziel of de etherische lichamen en schept innerlijke balans. Hij beschermt u tegen negatieve energieën en hechting van entiteiten of occulte aanvallen. Psychisch lost haliet oude patronen, negatieve gedachten en ingesleten gevoelens op en helpt u problemen te overstijgen. Hij helpt tegen bezorgdheid en zorgt voor tevredenheid, zet gevoelens van verlating of afwijzing om.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews