Anhydriet
Anhydriet
Reviews | Review toevoegen

krachtigste zachte energiesteen zuivert emotioneel lichaam paranormaal spiritueel koningkrijk zwellingen keel engelen acceptatie

Artikelnummer

1-1-22kn9 

€ 1,80
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Anhydriet         

Het is één van de krachtigste “zachte” energiestenen van het mineralenrijk, ze zuiveren het emotionele lichaam maken je gevoeliger voor paranormale waarnemingen en zorgen ervoor dat je toegang tot de spirituele koninkrijken krijgt  Anhydriet bevat zachte sterrenglinsteringen en heeft een grote verbondenheid met de Engelenwerelden. Voor de menselijke Engelen onder ons, helpt Anhydriet ons weer herinneren wie we werkelijk zijn. Ze activeren de hogere chakra’s en kalmeren de geest. Anhydriet is verbonden met de hogere chakra’s en deze steen stimuleert het 3e oog, waardoor je innerlijk zicht verbeterd en je Engelen, Deva’s en Gidsen kunt gaan zien. Als je met dit kristal mediteert kunnen deze wezens via dit kristal informatie doorgeven. Het kristal geeft eigenwaarde en laat zien dat je een manifestatie van het goddelijke bent. Als je de steen in je aura draagt beschermt hij tegen entiteiten en helpt hij gaten te dichten. Tevens geeft dit kristal steun en kracht op het fysieke vlak en bevordert de acceptatie van het fysieke lichaam als doorgangskanaal voor de ziel en verbindt je met de bron. De steen leert alles te accepteren wat het leven heeft gebracht en helpt genezen ‘na het leven’ door het geschenk te laten zien in alles wat er is geweest. Samen met Serafiniet (Serafijnen Engelenorde) kun je Engelenenergie aanroepen voor heling, samen met Oregon opaal geeft Anhydriet heling voor een gewond emotioneel lichaam en samen met Alexandriet helpt het de healer om implantaten te zien en te verwijderen. Anhydriet is ook goed bij aandoeningen van de keel, vooral als ze veroorzaakt zijn door moeizame uitingen. Verwijdert vastgehouden of overtollige vloeistof en laat zwellingen slinken.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews