Amblygoniet
Amblygoniet
0 Reviews | Review toevoegen

Zonnevlecht kruinchakra balans evenwicht maagklachten ex-partners relaties verbreken prikkelbare darm PDS hoofdpijn spijsvertering

Artikelnummer

1-1-9-kn-2 

€ 1,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Amblygoniet

Dit is een steen voor psychisch en emotioneel evenwicht, hij helpt je jezelf te voeden en tegenstellingen te verzoenen. Hij activeert de zonnevlecht- en de hogere kruinchakra’s en brengt de chakra’s in balans zodat energie vrijer kan stromen.
Dit is een buitengewoon creatieve steen die het maken van kunst bevordert. Als je met deze steen mediteert of veel bij je draagt worden je talenten uitgebreid. Amblygoniet moedigt empathie, dienstbaarheid en attentie jegens de mensen in je omgeving aan zonder dat je een soort slaaf, slachtoffer of martelaar wordt. Op het spirituele vlak versterkt amblygoniet je gevoel van eigenwaarde en maakt hij je bewust dat je een goddelijke ziel bent die onsterfelijk is en dat je na je aarde- incarnatie naar andere bestaansniveaus overgaat. Dit kristal maakt ook haken en implantaten los van oude verbindingen zoals bv die van de ouders of ex-partners die nog steeds invloed willen uitoefenen. Dit kristal helpt ook bij het verbreken van relaties zonder vervelende gevolgen. De steen brengt vrede en rust en is heel goed voor jonge mensen. Deze steen is behulpzaam bij stress, ADHD en hyperactiviteit. Ook zou hij goed werken tegen genetische stoornissen, bij hoofdpijn, botaandoeningen, prikkelbare darmsyndroom(PDS), maagklachten en problemen met de spijsvertering.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.