Adulaar
Adulaar
0 Review | Review toevoegen
Godinnensteen Aavalon paranormale keelchakra hart inzicht oorzaak derde oog chakra verslavingen

Artikelnummer

1-1-1-kn3

Gewicht   

0,002 KG

Standaard levertijd

Voor 16.00 uur besteld dezelfde dag op de post

€ 2,70 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Adulaar
Als familie van de Maansteen is Adulaar een echte Godinnensteen die de innerlijke schoonheid en kracht van Goddelijke Vrouwelijke energie belichaamt en uitstraalt. Ze is verbonden met de Energie van Avalon en met die van de Hogepriesteressen en Hogepriesters en die van Koning Arthur.
Door de steen kun je je weer verbinden met het verborgen eiland waar de zuiverste vorm van Godinnenverering werd beoefend. Volgends de legende bevond Avalon zich op deze aarde in een andere dimensie die alleen door de ingewijden gezien kon worden.
Adulaar draagt het zachte licht van de wereld van Avalon die onze gewonde delen kan helen. De zachte gloed staat voor mededogen en de kracht van het Goddelijke Vrouwelijke. De steen helpt bij het ontwikkelen van helderziendheid en andere paranormale vaardigheden en helpt je verbinding te maken met hogere leiding zoals Gidsen, Opgestegen Meesters en Engelen, maar vooral die van je Hogere Zelf, je eigen diepste wijsheid, je innerlijk “weten”. Ook neemt ze je mee naar de diepten in je innerlijk en helpt je jezelf te ontdekken en oude patronen die je niet langer dienen los te laten. De steen helpt je logisch inzicht te verkrijgen over zaken van het hart, het maakt een verbinding tussen voelen en begrijpen. Krachtige steen voor het keelchakra en het 3e oogchakra, waar het blokkades kan verwijderen. Zeer goede steen voor therapeuten. Adulaar maakt je bewuster van je eigen gevoelens en bevordert het evenwicht tussen je beleving van emoties enerzijds en je inzicht in en begrip van je eigen emotionele drijfveren en impulsen anderzijds. Goed hulpmiddel bij allerlei verslavingen omdat het inzicht in de oorzaak geeft en leert na te denken voordat je aan je impuls toegeeft.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.